Biography · Viviane Audenaert
 
 

VIVIANE
AUDENAERT

geeft styling een gezicht

biography0

biography1

biography2

biography3

biography4

biography5

biography6

biography7

biography8

biography9

Biografie

 door viviane

'Door Viviane Audenaert'

18 Jaar lang verzorgde ze de modereportages voor Dag allemaal, TV Familie en Joepie en zo organiseerde ze JOEPIE BOY en GIRL. Bekijk enkele publicaties uit deze magazine's of neem een blik achter de schermen

Mannequin

Als mannequin liep ze zo’n 1.800 modeshows en gaf opleiding aan tal van mannequins en BV’s als Anne de Baetselier, Valerie de Boosere, Joke van de Velde en Kelly Pfaff. Viviane als model, enkele foto's

 Catwalk
 Catwalk

Een eigen bureau

In 1990 startte ze haar eigen hostessen- en mannequinbureau TIME-OUT, samen met Tamara Martin

Topmannequin awards

Topmannequin awards vormde ze om van lokale miss verkiezing tot een nationale springplank voor opkomend catwalktalent. Samen met haar zoon Niek organiseerde ze 9 edities, en bracht tevens 9 TopMannequin Magazines uit.

 Viviane en zoon niek
 everywear

Lingerie

Haar lingeriemerk 'Every Wear’ werd in 1996 op de markt gebracht. Met joyce de Troch en Katia Alens als modellen slaagde ze erin om ieders attentie te lokken. Op minder dan 1 jaar openden meer dan 10 ’Every Wear’ boetieks de deuren.

Kledinglijn

In 1999 stapt ze over van de lingeriecollectie (Every wear) naar de pret-à-porter collectie ‘BLACKOUT’. Brigitte Bardot en Jaqueline Kennedy inspireerde haar bij het ontwerpen van die modelijn

 deleye
 jury

Tal van vakjury’s nodigden haar uit. Haar visie op trends en mode waren tot buiten de landsgrenzen bekend.

Styling

Maandelijks maakt ze voor het magazine KARAAT de moderubriek ‘kijken in de kleerkast van ‘ oa Joke van de Velde, Celine Ducaju, Valerie de Boosere, Betty, Laura Lynn…. 4 keer per jaar maakt ze een modereportage met een bekende knokkenaar voor het magazine 'Knokke Actueel'.

 celine
 deleye

Eccentric

Ze organiseerde samen met Norbert Demey en Didier van de Vyvere de ‘Flanders fashion night’ en de 1e ‘Eccentric’, dé life-style beurs op het strand in Knokke.

Interieur

Haar (core)business is dezer dagen voornamelijk het restylen van interieurs. Ze geeft kleur- en style-advies en geeft de klanten een totaal beeld om hun interieur in te herinrichten.

Ze helpt u graag bij het kiezen van de juiste living met accessoires, tot een volledige styling-renovatie. Hypermodern, of gezellige cocoonstyle? Viviane weet wat u zoekt, soms nog beter.

 eigen interieur
 Novavie

Novavie & Scents

Novavie en Scents, haar kleuren en geuren waar zij nooit over uitgepraat geraakt.